Mai mult, mai frumos, mai bun. În martie, asta ne dorim pentru doamne și domnițe. Iar de la cadouri, la mărțișoare în roșu și alb, la flori care miros a ”bună dimineața”, alegem lucrurile pe care le dorim pentru ele, femeile din viața noastră: frumusețe, delicatețe și sănătate.
Am pregătit, la Andu Home, câte ceva din fiecare.

Cu mâneci lungi și călduroase,
Comode, moi și numai bune de relaxat,
colorate și cu mesaje haioase
sau șic și gata de fotografiat…

Uite ce îți propunem pentru un cadou care aduce instant și starea de bine.

Cadouri speciale: o nouă stare sau o schimbare, în pijamale

Căutăm inspirație la cadouri pentru femei ori de câte ori se anunță o nouă sărbătoare sau ne sunt atât de dragi încât un Mulțumesc sau un Te iubesc se spun cu un cadou.

Astăzi vedem ce spunem femeilor din viața noastră care merită o pauză și relaxare, dacă le alegem un cadou de pe anduhome.ro.

Mai ușoară, ca o primăvară: cu pijamale de damă Andu

Conform Dex, pijamaua este ”Îmbrăcăminte ușoară de noapte sau de interior”, sau ”îmbrăcăminte comodă de casă (pentru dormit), din pantaloni și bluză” sau ”costum de casă, larg și ușor (strâns la brâu), haină originară din Japonia”.

Extragem 3 calități pe care trebuie să le aibă pijamalele: ușoare, comode, multifuncționale, pentru noapte sau relaxare în zile simple, acasă.

Noi, prin pijamalele de damă din colecțiile Andu, mai adăugăm un beneficiu la fiecare: textura naturală, 100% bumbac. Colecțiile de pijamale Andu Home sunt testate pe diferite tipuri de piele, pentru ca somnul să fie liniștit și relaxarea completă.

Comod îmbrăcată, mai relaxat: cu pijamale cu mesaje

Știi că există legătură directă între ce porți și cum te simți sau ce gândești?
Un experiment celebru a demonstrat că persoanele care deși nu au specializare medicală, dar care au purtat halate medicale, au performat mai bine la sarcini de atenție și concentrare. Când nu au purtat halatele medicale, sarcinile nu au fost la fel de precise. Doar ideea că medicii sunt atenți a schimbat felul cum au reacționat.
Ei bine, odată în pijamale, creierul primește informația vizuală că e vremea de pauză și relaxare.

Asocierile venite din imaginea noastră sunt atât de puternice încât pot calma, pot aduce senzația de relaxare și te pot deconecta.
Și cine nu merită un astfel de cadou?

Deconectarea completă, într-un mod în care singura alegere care rămâne de făcut este ce vei citi sau ce tip de ceai se potrivește.
Umorul este un alt leac al stresului, la fel ca diminețile fără alarmă, așa cum spune mesajul acestei pijamale din colecția nouă Andu Home.
Extrem de moi, recomandate pentru pielea sensibilă, confecționate din bumbac 100%, pijamalele Andu home mai au și culorile și mesajele care să aducă un zâmbet, în oglindă, la prima oră sau ca ultim gest înainte de somn.

Frumusețe, puritate sau feminitate: tot cu pijamale îmbrăcate

Culorile în martie vin cu semnificații, iar pentru fiecare dintre noi reprezintă o alegere.
Am ales în gama de pijamalele de damă culori care să exprime acele căutări în oglindă pentru: sexy sau delicat, șic și #instaready pentru copilăresc sau feminin.

În roz pal, roșu pasional sau alb delicat, compoziția nu se schimbă, pentru ca somnul de frumusețe să fie optim. Materialele de cea mai bună calitate și atenția la plasarea detaliilor fac din fiecare piesă un ajutor pentru relaxare.

Și mărimile sunt gata să îmbrățișeze fiecare formă, fie că dorința este pentru ceva mai lung, mai scurt sau o combinație care arată atât de bine.

Sfat andu Home pentru: O nouă stare de relaxare

Recomandarea experților pentru o zi de refacere acasă, în pijamale, este: Adulții au nevoie de 7 până la 9 ore de somn pe noapte. Începe cu asta. Apoi dă-ți timp pentru o ”Zi în plapumă”.

Este o practică destul de comună în UK sau SUA, unde atunci când cineva se simte stors de energie, are învoire de la job pentru o zi în pijamale.
Înconjurat de reviste, cărți, snacksuri și seriale sau muzică bună, este echivalentul perioadei de încărcare la smartphone.
O idee smart, de luat în calcul și ”exersat” în weekend, într-o pijama de damă de la Andu Home.

Mergi în SHOP și alege modelele preferate din articol: