Termeni si Conditii
1. Definitii
2. Drepturile de proprietate intelectuala
3. Exonerare de raspundere
4. Limita accesului la site
5. Inregistrarea ca Utilizator
6. Livrarea si pretul
7. Garantia
8. Furnizor
9. Forta majora
10. Solutionarea conflictelor
11. Frauda
12. Politica de retur
13. Prelucrarea datelor cu caracter personal
14. Legislatie

Site-ul www.anduhome.ro, denumit in continuare „www.anduhome.ro”, este administrat de societatea HANNES M&B S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de inregistrare RO16819797, inregistrata la Registrul Comertului Sibiu cu nr. J32/1478/2004 , cu sediul in municipiul Sibiu, strada Stefan cel Mare, numarul 193, judetul Sibiu., Romania, Tel.: 0269232658; Fax: 0269232658; E-mail: [email protected]
Navigarea pe site-ul www.anduhome.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
Site-ul www.anduhome.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
in caz de divergenta sau neintelegeri intre www.anduhome.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

1. Definitii
Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si Client in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a Clientului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul „www.anduhome.ro”
Client – persoana fizica/persoana juridica care efectueaza o Comanda.
Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
Vanzator, profesionist – societatea HANNES M&B S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de inregistrare RO16819797, inregistrata la Registrul Comertului Sibiu cu nr. J32/1478/2004 , cu sediul in municipiul Sibiu, strada Stefan cel Mare, numarul 193, judetul Sibiu., Romania.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Drepturile de proprietate intelectuala
Continutul site-ului „www.anduhome.ro”: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate etc., este integral proprietatea Vanzatorului si a furnizorului sau si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Vanzatorului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Vanzatorul poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului „www.anduhome.ro”.
Utilizarea pe site-ul „www.anduhome.ro” a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva, Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Exonerarea de raspundere
Vanzatorul nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la acest site sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Vanzatorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Vanzatorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, precum si pentru descrierile produselor prezentate pe site, acestea fiind puse la dispozitia Vanzatorului de catre furnizori.
Informatiile incluse pe site au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. in cazul in care orice informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa [email protected], pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
Site-ul „www.anduhome.ro” isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar „www.anduhome.ro” nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

4. Limita accesului la site
Utilizatorii site-ului „www.anduhome.ro” pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu acest site, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate, site-ul nostru neputand fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica informatii formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda „www.anduhome.ro” dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice, site-ului nerevenindu-I nici o responsabilitate in legatura cu acest tip de informatii.

5. Inregistrarea ca Utilizator
Pentru crearea unui cont pe site-ul „www.anduhome.ro”, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida, site-ul nostru putand refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.
Cum comand pe acest site? Odata ce ati gasit produsul dorit, va rugam selectati culoarea, marimea, precum si numarul de bucati dorite. Apasati buton-ul „Adauga in cos”. Ulterior, puteti alege sa continuati cumparaturile sau sa vizualizati cosul de cumparaturi. La sectiunea cos de cumparaturi puteti afla costul efectiv al livrarii, puteti actualiza cosul de cumparaturi sau puteti introduce coduri promotionale. Puteti finaliza comanda prin contul dumneavoastra de client sau fara cont de client. In orice situatie, va rugam sa completati datele persoanei fizice sau ale persoanei juridice pentru intocmirea facturii aferente comenzii. Datele de livrare trebuie sa fie completate in intregime pentru a nu intampina dificultati in receptionarea coletului. Pentru o comanda completa, trebuie sa cititi termenii si conditiile site-ului www.anduhome.ro si sa bifati casuta corespunzatoare, apoi apasati butonul „Trimite comanda”.
In termen de 24 ore (zi lucratoare) veti fi contactat de unul din operatorii nostri, pentru confirmarea comenzii.

6. Livrarea si Pretul
Termenul de livrare a produselor poate varia intre 2 si 10 zile, in cazul livrarii prin curierat rapid. De asemenea, operatorul nostru va confirma data exacta a primirii coletului. Pentru comenzile telefonice, serviciul este disponibil in intervalul orar 08.00-16.00 (luni-vineri).
Pretul final platit de Client este format din pretul produsului+cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site, respectiv:
Livrare curierat rapid – 20 lei (daca destinatarul se afla in reteaua curierului; in caz contrar se va comunica clientului costul exact);
Pentru comenzi mai mari de 99 lei, transportul este gratuit.

Transportul oriunde in judetul Sibiu este gratuit.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului „www.anduhome.ro” sunt exprimate in Lei si contin T.V.A.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata se poate face online prin card sau ramburs.

7. Garantia
Pentru produsele achizitionate din magazinul online „www.anduhome.ro” se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.
Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:
produsul sa fi fost cumparat de la „www.anduhome.ro” si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care s-a cumparat produsul;
sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.
Pot constitui cauze de pierdere a garantiei urmatoarele: avarii sau deteriorari mecanice; lipsa sau modificarea seriei produsului; modificari ale produsului; defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare; inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate etc.
distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.
Toate prevederile cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile, drepturile Clientilor fiind integral cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

8. Furnizor
Furnizorul site-ului „www.anduhome.ro” este HANNES M&B S.R.L. si acesta garanteaza in privinta detinerii tuturor drepturilor de proprietate intelectuala privind produsele comercializate pe teritoriul Romaniei, a calitatii produselor, a autenticitatii marcilor, avand acceptul legal de a publica pe site informatii despre produse.

9. Forta majora
Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.
Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.
Forta majora va fi probata conform legii.

10. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila
Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre „www.anduhome.ro” si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, se apeleaza la instantele romanesti competente de la sediul Vanzatorului.

11. Frauda
Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al utilizarii site-ului, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc.) vor fi pedepsite conform legii penale.

12. Politica de retur
Stimati utilizatori, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui site inainte de efectuarea oricarei comenzi.

Adresa la care se trimit coletele de retur este HANNES M&B S.R.L., strada Stefan cel Mare, numarul 193, cod postal 550316, judetul Sibiu., Romania. Date de identificare HANNES M&B SRL: Cod Unic de inregistrare RO16819797, inregistrata la Registrul Comertului Sibiu cu nr. J32/1478/2004.

Vanzatorul isi rezerva in totalitate dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate)!

Produsele achizitionate online se pot returna conform dispozitiilor OUG 34/2014, Clientul avand obligatia de a notifica in scris sau telefonic (0735522906) dorinta de retur. Formularul de retur (descarcă aici formularul de retur), va fi trimis Comerciantului la adresa de E-mail [email protected], fara invocarea unui motiv,  in termen de 30 de zie de la momentul expedierii coletului, in caz contrar Vanzatorul putand refuza returul.

Costul returului va fi suportat de catre Client, cu exceptia cazurilor in care produsele prezinta defecte de fabricatie. Returul se va realiza prin intermediul firmei de curierat GLS. Cerea de ridicare catre GLS va fi facuta de catre noi, dupa ce am fost anuntati telefonic -0735522906-ca se doreste returnarea produsului/produselor.

In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin decat cel achizitionat initial acesta va primi diferenta, iar in cazul unui produs mai scump se va achita restul diferentei de pret conform modalitatilor de returnare.

Produsele pot fi returnate pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii acestora in bani. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial . Rambursarea contravalorii produsului, ori dupa caz, schimbarea produsului se va face in cel mult 14 zile, costul de inlocuire intrand in sarcina clientului. Va informam ca ne rezervam dreptul de a amana rambursarea sumei pana la data receptionarii produselor returnate de dumneavoastra.

Costurile pentru livrarea produselor nu pot fi stornate.

Produsele ce au fost livrate gresit, primirea altor produse decat cele solicitate care nu sunt conform specificatiilor din oferta noastra trebuie semnalate imediat, consumatorul urmand sa refuze receptia .
Produsele aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii NU se pot returna:
– intructiunile de utilizare specifice nu au fost respectate in totalitate;
– etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
– produsul a fost purtat;
– produsul nu este insotit de factura fiscala eliberata dupa achizitionarea acestuia;
– in cazul produselor realizate din doua piese, acestea trebuie sa corespunda si sa nu fie desperecheate/incrucisate;
– produsul este personalizat cu numele clientului sau i-au fost atribuite alte caracteristici, dupa cum urmeaza: produsului i s-a adaugat un numar suplimentar de centimetri fata de marimea standard ori s-a utilizat o alta paleta de culori fata de cea folosita in lotul de productie.
Aceste dispozitii se aplica conform OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
Firma ANDU iti garanteaza rambursarea banilor!

13. Prelucrarea datelor cu caracter personal
14. Legislatie aplicabila
Legea nr.365/2002 privind comertul electronic
Lege nr.363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
Lege nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
Ordonanta nr.130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta
Ordonanta nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative

Go to top