Pijamalele fac parte din viața noastră de zi cu zi, la fel ca nevoia de relaxare. Fie că alegi un model clasic de cămașă de noapte, setul bluză cu pantaloni scurți sau lungi, ori un model unicat cu bluză cu umerii goi, ținuta ta de noapte bună trebuie să fie confortabilă și să-ți ofere un somn fără griji. Produsele Andu Home transformă fiecare moment de odihnă într-o nouă stare de relaxare.

„Povestea Andu începe în anul 1997, în Sibiu, cu o mică afacere de familie în domeniul confecțiilor textile, inițiată de către părinții mei. Primele produse fabricate au fost pijamalele. Mai exact pijamalele cu dalmațieni pentru copii. Și pentru că am plecat de la premiza că pijamaua este un obiect vestimentar intim, în care vrei în primul rând să te relaxezi, am investit încă de la început în cele mai bune materiale pentru produsele noastre, materiale naturale și de calitate. În anul 2002 pijamalele Andu se găseau în fiecare oraș din țară.”

Acumulând experiență pe parcursul anilor, Andu s-a extins treptat și a devenit un brand românesc cu tradiție în domeniul articolelor vestimentare complexe. Pe lângă pijamale, Andu oferă o gamă variată de produse vestimentare sportive. În anul 2011 compania a trecut printr-un proiect de rebranding, câștigător în cadrul American Design Awards – secțiunea corporate, titlu care a confirmat că publicul are încredere și apreciază produsele Andu. În anul 2019 apare în mod organic conceptul Andu Home pentru o îmbunătățire a experienței clienților și o mai bună delimitare a categoriilor de produse Andu.