Anul care a trecut ne-a arătat că se poate zâmbi și cu ochii, se poate saluta cu pumnul și se poate călători alergând sau dansând în camera mare, acasă. Experții spun însă că am căutat și mai multe metode de a ne readuce emoțiile în viață, iar de la hobby uri noi, la cadouri comandate online, am încercat să ne surprindem și să îi bucurăm pe cei dragi, care abia așteaptă ocazie de a ieși din rutină.

Martie este mai mult decât nou început, poate fi ocazie de răsplată. Cadourile putem să le facem din inimă, cu un detaliu mereu personal, care să țină loc de îmbrățișări, acolo unde ele nu se pot da.
Astăzi vă spunem cum 3 idei de cadouri altfel pot schimba zilele femeilor iubite.

Cadouri de 8 Martie mai altfel

Cadoul de 8 martie cu cântec de leagăn

La nivel global, în 2020 au fost căutări care s-au remarcat în motorul de căutare Google. Printre primele pe listă, întrebarea: De ce nu pot să dorm?
Am vorbit pe blog despre cum putem induce un somn liniștit, tocmai pentru că grijile, constrângerile de mișcare și chiar epuizarea sunt cele care ne fac să revenim la această căutare.

Așadar, prima propunere în lista de cadouri pentru 8 Martie mai altfel este aceasta:

Ingredient 1: Halat de baie 100% bumbac, pentru oprirea instant a gândurilor apăsătoare. Confortabil și moale, bun cu pielea și perfect pentru primul pas spre un somn perfect: un duș fierbinte. Senzația completă de grijă, cea care va primi cadoul se va bucura de senzația unui fluture în crisalidă, protejat, cald și gata pentru somnul care îl merită.

Ingredient 2: Lumânare 100% homemade, denumită corespunzător, fericire. Fitilul din lemn permite eliberarea mai rapidă a parfumului, iar tăcerea camerei se va umple cu sunetul acesteia trosnind ca și lemnul de brad în șemineu. Cu mireasma zen a relaxării și lumina caldă a stării de bine, completează pasul doi necesar unui somn liniștitor: detașarea.

Și nota personală: Această urare, scrisă pe un bilețel alături de cele două cadouri:

”Ziua ta, noaptea ta și luna și anul,
Ale tale gândurile și al tău planul,
Și eu și dorințele mele pentru tine,
La mulți ani, femeie în martie,
Dormi, meriți odihnă. Și totul va fi bine!”

Reacția:

Cadoul de 8 martie cu joacă inclusă

Acasă poate sună plictisitor deja. Acasă este birou, acasă este loc de joacă, acasă este sigur dar mereu la fel.
Un cadou care să schimbe nu doar look-ul ci și spiritul este acela care face din acasă ceva amuzant iar.

Propunem o nouă idee inedită pentru Cadouri altfel de 8 Martie:

Ingredient 1: Pijama Andu Home, din bumbac 100% premium, bun cu pielea, bun cu formele și gata de a fi pusă la încercare, la joacă sau la relaxare. Știai că în cele mai multe țări din Europa, pijamaua este cadoul numărul 1 în topul preferințelor? Este mereu utilă, spune și că dorești odihnă persoanei care îl primește și duce instant gândul la asta:

Ingredient 2: Mic dejun, suc și fructe, pernele și apoi o mască de față cu efecte de rejuvenare. Adică timp de calitate, îmbrățișări cu efecte de balsam pentru suflet și acel sentiment de frumusețe care vindecă.

S-a demonstrat că are efect terapeutic pentru persoană dar și pentru cuplu. Joaca deschide locul circulației, epuizează plăcut, crește nivelul de endorfine. Iar îmbrățișările, într-un studiu a peste 400 de adulți, s-a descoperit că reduc șansele ca o persoană să se îmbolnăvească. Ingredientul citrice este acolo atât pentru gust, dar și pentru frumusețe. Portocalele conțin acid citric și vitamina C care au proprietăți de întinerire a pielii și elimină acneea.

Și nota personală: Dedicația pe bilețel, lângă micul dejun:

”Râzi, aleargă și fii îmbujorată,
E luna ta, femeie, copilă, zeiță minunată,
Meriți flori, și vise și stelele de peste brazi,
Și înainte de toate meriți să te bucuri de ziua de azi.”

Cadoul de 8 martie cu puterea de a crea zeițe

Instagram a depășit în România din ianuarie 2021, cifra de 5 milioane de conturi. Plăcerea de aranja frumos viața, ce ne place, ce ne atrage și ce vedem are și efecte terapeutice. De la simți apreciere, la a simți frumusețe sau calm, această statistică ne-a inspirat și colecția nouă de pijamale Andu Home, dar și ideea inedită de cadou de 8 Martie de mai jos.

Ingredient 1: Pijama Andu Home din colecția nouă, pentru senzații divine. Și poziții în care ea își exprimă frumusețea, pentru rezultate care să o încânte și pe care să le țină minte.

Ingredient 2: Perete alb sau decor amenajat ca mai sus, ca o scenă pe care pășește doar ea. Centrul atenției din sesiunile foto tip boudoir merge spre tărâmul sinelui: descoperirea de sine, conștiința de sine, sentimentul de sine și mândria în sine urmează. O spun psihologii, iar o simplă căutare îți poate arăta cum să organizezi un astfel de eveniment pentru ea. Cadoul este rezultatul, dar este și senzația pe care o va purta în suflet toată luna poate. Ce ade frumusețe.

Și nota personală: Ce îi scrii sub mesajul cu pozele:

”Martie ar vrea să fie cel ce te face frumoasă,
Luna femeii să fie doar a ta și-ar dori,
Dar eu știu un secret despre tine:
Ești frumoasă în orice anotimp, oricând, în fiecare zi,
Chiar și când crezi că nu e așa sau nu știi.”

Cadourile personale, pline de atenție, cu timp investit, cu dragoste, sunt cele care valorează mai mult decât orice. Le ținem minte, ni le dorim și când le facem ne cresc inimile. Și sperăm ca aceste idei să vă ajute să aveți un martie la fel ca florile de primăvară: colorat, în floare și ca un nou început.

Mergi în SHOP și alege cadouri de 8 Martie sau pentru a da o nouă stare de relaxare: