Dacă nu cauți deja iepurașul ca să îi dai lista celui mic, atunci cauți relaxarea ce vine odată cu o vacanță ce se combină cu o sărbătoare.
Și pentru că Andu Home este dedicat odihnei, trimitem oboseala spre direcția paștele cailor și noi ne concentrăm pe moduri de a celebra Paștele fericit.

10 idei: Cadouri de Paște și Moduri de relaxare

Luna aprilie, prin calendare, a fost și despre Ziua bătutului cu perne, și despre Ziua petrecerilor, și despre Ziua mondială a sănătății. Dar finalul de lună aduce zile în care tradiția veche se îmbină cu tradiția nouă și de la celebrări în familie, la cadouri și relaxare ca la mare, avem de toate pentru toți. La fel ca la Andu home, unde găsești ținute și cadouri pentru fiecare.

Și BONUS: De sărbători ai reducere 30% la produse selecționate, așa că decide ce se potrivește cui și vezi cum te ajutăm să faci un cadou pentru care te paște aprecierea celor dragi.

1. Cadoul de Paște care spune: Ești deja frumoasă, nu ai nevoie de somn de frumusețe, dar totuși încearcă-l în vacanță.
O pijama din Colecția Premium, specială ca o atingere delicată de bumbac moale și design modern. Pentru Frumoasele adormite care așteaptă zilele de Paște ca pe o pauză după 4 luni de eforturi susținute.

Și modul de relaxare ideal în aceste pijamale: o sesiune foto acasă, să îi arăți cât este de frumoasă.

2. Cadoul de Paște pentru sora sau prietena cu un nou hobby: Care abia așteaptă să stea acasă să se delecteze cu timp dedicat pasiunii sale.

Pijamaua trei sferturi Sweet Dreams are un design simplu și confortabil, în trend, cu cele 4 culori în care o poți alege ca să fie pe gustul celei ce o primește. Este veselă și delicată, gata să fie armura de bătălie pentru 2 sau 3 zile de relaxare creativă. Fă cadoul și contribuie la îndeplinirea viselor ale celor dragi.

3. Cadoul de Paște care spune: Acasă este ca nicăieri altundeva, veniți la noi să ne bucurăm împreună.

Acesta este un cadou pentru toată casa, familia și pentru invitații care vin în lumea voastră. Destinderea va fi la fel pentru toți, iar aromele lumânărilor cu ceară de soia, turnate manual, vor umple universul interior al căminului cu note de vârf, primare și subtonuri de fructe dulci și tonuri fine de flori și arbori, ce vă vor purta înapoi în copilărie.

Un cadou simbolic ideal și care va bucura pe oricine.

4. Cadoul de Paște pentru mămici de pici și iepurași care au nevoie rapid de hrană: iar ceva confortabil o face fericită și pe mami.

O pijama specială din colecția nouă care te convinge că a fi mămică te face să strălucești. Nu există compromis în designul acestei cămăși de noapte, care are o culoare în trend dar este și funcțională, așa cum știm că ai nevoie. Este prevăzută cu nasturi și deschideri special destinate mămicilor care alăptează. Iar compoziția de bumbac 100% este delicată cu pielea deja încercată.

Modul de relaxare ideal în aceste pijamale: timp pentru voi doi sau trei, cu un scaun, o poveste și ritmul vocii. Citirea poveștilor pentru copii este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-i introduce în lumea sunetelor și în ritmurile vorbirii, ceea ce este crucial pentru dezvoltarea limbajului.

5. Cadoul de Paște pentru cei pe care nu îi paște niciodată răceala: sau au nevoie de mai mult decât un picior afară ca să regleze temperatura noaptea.

Pijamalele pentru bărbați Andu Home au avantajul materialului selectat și confecționat cu grijă în cele mai confortabile forme, bune cu pielea, bune pentru somn sau activitate în casă. În albastru sau roșu, o pijama regular fit, cu textură naturală și tricou la baza gâtului sau în V este cadoul de Paște care sigur va fi pus la ”treabă”.

6. Cadoul pentru Iepurași și cei mai adorabili copilași: în aventurile din vacanță, de la fuga după jucării, la somnul dulce.

Sunt confortabile și amuzante, delicate și special create să protejeze pielea celor mici. Printurile vesele sunt dedicate gusturilor de la cele mai întâlnite (mașinuțe), la cele creative care amintesc de superputeri și crează super-eroi. Alege aceste elemente colorate, adorate, ca un cadou util.

7. Cadoul de Paște gata de postat cu #couplegoals: pentru că asortarea se face între ouăle de paște, între sărbătoare și 1 Mai și între primăvară și relaxare, așa că vă puteți asorta și voi.

Stay Cool și No alarm fac combinația perfectă pentru voi și un cadou de cuplu care acoperă toate zilele de vacanță: de la relaxare prin casă, la somn liniștit.
Modul ideal de relaxare: O bătaie cu perne, recomandată pentru destindere, pentru circulație și pentru toate celelalte motive despre care am scris și pe blogul Ocazii de stat în Pijamale și 5 Fun Facts despre Timpul tău în Pat.

8. Cadoul de Paște care spune: Somnul e cadoul ideal.

Pijamalele Andu Home pentru femei sunt concepute în acest sezon cu două obiective: să fie confortabile, să fie ”fun” de purtat. Iar dacă ești fan mesaje amuzante, sau ții la cineva care este, atunci avem propunerile de mesaje care să îmbrace serile în destindere.
Citește, dacă ai probleme și cauți insistent un somn odihnitor, și articolul cu 10 sfaturi pentru a-l găsi.

9. Cadoul de Paște fără alarmă: pentru cei care Paște înseamnă acasă și doar acasă, căci pe drumuri au tot fost.

Fresh, modernă și confortabilă, pijamaua în verde mint este ideală ca un cadou de Bine ai venit acasă. Fie că îl faci cuiva drag sau ți-l faci ție, schimbă felul în care percepi vacanța începând de la ce porți. Și apoi, la relaxare cu tine!

10. Și Cadoul de Paște pentru cei care vânează deja vara: și merg spre zone mai calde, să încerce noi vise și poziții de somn.

Perechea perfectă: vacanța și marea. Perechea perfectă de cadou: Pijamaua Vibe feminină și Stay Cool masculină. Moderne, în culori exotice și mai ales, din bumbac delicat gata să fie purtat la orice mare, temperatură și tip de vacanță.

Urare: Orice te paște cu ocazia acestui Paște, de la vizite, la mese festive, de la somn acasă, la relaxare la mare, să știi că suntem aici pentru tine, pentru voi. Știm cât de importantă este componenta de relaxare în zilele dedicate ție. Așa că tot ce facem, de la materialele alese în noile colecții, la mesaje, la prețurile speciale și reducerea de 30%, sunt cadoul nostru pentru tine și cei dragi.
Restul de cadouri, îți dorim să vină de la Iepuraș, de la lumina primăverii și de la senzația unui nou început!

Autor anduhome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *